Våra företag

Sex företag baserade i Norden. Företagen omsätter vardera ~100-5000 mkr, har starka marknadspositioner samt god internationell tillväxt och lönsamhet.

I samtliga företag är ledning och styrelse delägare.

Våra sex företag:

 

Convini är ledande i Sverige och Tyskland på mat och dryck till kontor. Convini förvärvade i maj 2018 Kaffeknappen från Nestlé. I september 2019 gick Convini in i Tyskland genom förvärvet av How I Like. Coca-Colas kontorskaffe-verksamhet i Sverige förvärvades i mars 2021 och Hello Fresh Go i Tyskland i maj 2022. Se www.convini.se.

Regin utvecklar system och komponenter för styrning av inomhusklimat i kommersiella fastigheter. Man säljer till 90 länder och har dotterbolag i 11. 2018 har tilläggsförvärv gjorts av Reteq i Holland och SBR i Frankrike. I maj 2022 förvärvades DEOS i Tyskland. Se www.regingroup.com.

Viken Group är global ledare inom design och marin konstruktion av kryssningsfartyg och yachts. Gruppen består av Tillberg Design of Sweden (TDoS), Thalia (Italien) och Hot Lab (Italien). Se www.vikengroup.se.

 

Nordic Traction Group är världsledande inom slirskydd (band och kedjor) till skogs- och jordbruksmaskiner. Se www.nordictractiongroup.com.

 

Scila är en världsledande, oberoende utvecklare av övervakningssystem för handelsplatser, marknadsaktörer och regulatoriska myndigheter. Se www.scila.se.

 


Akind (Academic Work, Brights, Crowd Collective & AW Executive Search) är ledande i Sverige inom uthyrning och rekrytering av unga akademiker inom IT, tech och finans. Akind är sedan ett antal år verksamt även i Tyskland, Schweiz, Finland, Norge och Danmark.

För mer information v.v. se akindgroup.com